Skönt att svettas

Nitton:Femton
Jag vet inte om det är jag som är lite koko, men jag tycker faktiskt att det är skönare att gå en dag och svettas loss ordentligt på jobbet än att gå här hemma där det är fesljummet.
Oscar säger hela tiden att vi har så varmt, sååå vaaaarmt, här hemma. I don't see it. Jag tycker faktiskt att det har varit rätt svalt här, eller fesljummet då. Men det känns så meningslöst att bara sitta och ha det rätt varmt. Då är det bättre när man springer på jobbet så svetten bara rinner och sen ställa sig vid en fläkt och flåsa lite. Och sen om igen.
Det är ju jag då. Verkar inte vara nån annan som känner så. Men vad gör det?


Nitton:Sjutton
Meeen, å andra sidan så hade jag inte klagat över den åskskuren som verkade ligga här ovan tidigare. Hade varit skönt om all spänning släppte i massa regn. Men sist det var så regnade det i flera veckor, så mja.
Nu ska här spelas (mera) Sims!


Tjugotvå:Tjugoåtta
Åhå, ögonen går i kors. Det betyder att klockan har passerat 22 och det är dags för nani! Som tur är har jag slutat att "längta" efter att sova som jag gjorde för bara nån vecka sen, haha. Jag har väl en mer hälsosam relation till att sova nu, kan man nog säga. Flum flum.
Har i alla fall spelat Sims mest hela dagen. Smarrigt värre. Tur det eftersom jobbet vill ha mig imorgon (när vill dom inte? I och för sig var det inplanerat, men som sagt, när vill dom inte?) så då blir det inte möe spelat.
Ska bara kika färdigt och ta och nana mig sen. Skönt att vara utvilad, med tanke på att jag vaknade strax efter 7 i morse utan att kunna somna om. Kroppen har ställt in sig. Jippi - or not. Jaja, egentligen är det ju gott att ha hela dagen... Egentligen.
God natt all y'all!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0