Sambos!

Idag är dagen då vi blir sambos på riktigt och offeciellt. Idag har vi samma adresser och bor i samma lägenhet för vem som än som kollar. Eller inte för när vi precis kollade på eniro var det förra adressen. Dom är väl inte så snabba på att uppdatera, men vi har i alla fall skickat in adressändring från och med idag, till samma andress. Skojsigt!

Ska äta lite nu, sen kila ner och lämna nycklarna. Känns inte lika jobbigt idag men känns ändå konstigt. Sen ska vi hem och kika tapeten, när dom ändå haft tre-fyra timmar på sig idag.
Så får vi se vad vi gör sen. Antingen åker vi in och ser nån film eller bara shoppar lite. Eller både och. Vi får se, om nåt är klart kan vi ju vara hemma. Hemma hos oss.


Idag började mami på sitt "nya" jobb. Efter hon sökte ett jobb och inte fick det för hon inte hade nån "stege" medans hon som fick det hade det, har hon klättrat ett antal steg på den där stegen som inte finns där. Så duktig mami!
Man blir aldrig för gammal för att påbörja en stege (inte sagt att mami är gammal) så här ska klättras! Eller ja, där då.
Duktiga mami, så stolt över henne! Bästaste ever! Min mami.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Åh vad mysigt, sambos! Och vad duktig din mor är :D

2008-07-01 @ 20:38:58
URL: http://therockerinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0