Sådär ja!

Nu är han iväg. Började smidigt. Vi gick där vi trodde att man borde gå in (mest eftersom papi sa att dom typ hade ny? Nåt sånt) men där stod det varuintag. Så såg vi en rödklädd kille gå in en bit bort, så vi gick dit och där var dörren låst. Men så sår Oscar röda snubbar innanför fönstrena och eftersom papi inte svarade fick han ju knacka på fönstret. Ingen reaktion och papi svarar inte. Sen slängdes dörren upp och han försvann in, typ.
Så då var det bara för mig att traska vidare. Kom också på att papi har ju semester nu så inte så konstigt om han inte svarar. Jaja, det löste sig ju.
Tänkte ju lagt mig igen men hoppar nog det. Känner att jag kommer bara bli tröttare, och jag ska ändå in i duschen sen så då piggnar man ju till. Och förhoppningsvis somnar man gott ikväll.
Hoppas det går bra för lille gubben idag. Är lite irriterad på att jag åker till jobbet så jag lär inte höra nåt från honom förrän jag äter lunch, om han skickat nåt, om han inte kommer hem på frukosten för då kommer han om typ två timmar.
Kanske ta och göra nån nytta? Eller äta? Nåt annat än bara sitta här och möla i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0