Jisses!

Nu trillar jag av stolen, totalt! Först går vi ner till Hemtex för att titta gardiner och sånt, efter mycket tjat från Oscar. Då ser vi att dom har 50% på allt i butiken, det var ju inte allt för tråkigt.
Så vi shoppade tre prydnadskuddar till sägen á 40 kronor (eller nåt i den stilen) och tre paket gardiner med två längder i alla. Kuddar+gardiner gick totalt på 392 kronor!! Ibland kan ju ett paket med två (eller bara en om man har otur) gå på typ 349 spänn. Vi får nog fixa iordning här och så och sen gå ner och kika mer, aningen idag eller en annan dag.
Känns sköt att inte bara ha Jysk saker nu, haha! Men dom hade väldigt lite grejer tyckte jag. Får se om vi åker in till stan eller nåt i nästa vecka och kollar där om vi hittar annat.

Och ja, sen var det ju då att inte bara har Oscar läst, han har kommenterat också haha! Imponerande.
Då är det väl dags att ta tag i fönstrena då. Har varit så sugen sen igår på att tvätta fönstrena och göra fint, men nu försvann all den lusten, haha!
Skönt så sett jag gick upp rätt tidigt (och somnade ett tag på soffan men ändå) för klockan är bara 14 nu och då är hela dagen kvar. Så skönt att man inte gick upp typ 12 och skulle sitta här några timmar och så. Nu hinner vi massor idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0