Förolämpning?

Nollsju:Fyrtionio
Seg man kan vara en morgon som denna. Om jag hade varit ledig hade jag nog dratt på mig kläder och gått ut en stund. Det är så fint väder ute, allt är tyst (utom telefonalarmet som smidigt precis startade, haha) och det är sådär morgon-disigt ute. Mys! Men som sagt, OM jag hade varit ledig. Får väl ta det när jag skickar iväg Oscar till jobbet på måndag.
Nu har jag faktiskt hunnit duscha, vaknade med ett tyck i morse och trodde att jag glömt ställa klockan, men så var det 35 minuter kvar tills den skulle ringa. Kände att jag var bättre jag gick upp, så fick jag ju lite tid här också!

Har fått massa mess i natt också, hehe. Från folk som inte har vett på att nana så bra som vi gör. Vi har verkligen kommit in i det där med att lägga sig vid 22, annars är man för trött! Så gott verkligen. Hade ju det när jag började praktisera, men det försvann nånstans längs vägen, haha.
Nu tänkte jag mig lite frukost, ett mess till mami för att höra om dom kommit iväg än, och så klart svara tokarna som skickar efter jag somnat! Ska se om Oscar vill se Weeds med mig till frukosten. Vi hann se 5-10 minuter igår. Anton ville pratas och så pratade jag med mamma så tiden gick. Oscar som prompt sa att han börjar inte se för att pausa mitt i, ska vi se ska vi se hela. Så skämtade jag vid 22 och frågade om vi skulle sova, jaa svarade han bara då, haha!
Okej, frukost. Och sen då, som sagt, jobb.


Nollnio:Fyrtioett
Så gott det var, la mig och blundade en halvtimme nu innan jag ska gå. Tog igen den halvtimmen som jag vaknade för tidigt i morse. Kändes som det behövdes. Imorgon ska det bli så skönt, sova till typ 9 utan att behöva gå upp eller vakna nåt innan. Längtar, haha! Gäsp.
Jaja, får väl ta och börja pallra mig bort. See you later!


Sjutton:Sjutton
Haha, ja alltså apropå rubriken, jag har mött en gamal lärare jag hade i lågstadiet ett par gånger, typ i affären och så. Vad jag kan minnas har han varit inne och handlat en gång hos oss sen jag började där. Men jag har aldrig trott att han har känt igen mig, men det kan ju vara så att det bara är jag som är så himlans otrevlig, haha!
Men i alla fall så var han inne idag. Han och (vad jag antar var) hans tjej gick och kiade lite. Jag och Pippi stod i kassan med fläktar och skyltar. Så säger han vad jag tyckte lät som nåt i stil med "Jenni, kan du hjälpa mig lite?" men jag blev så förvånad att han sa mitt namn (det står på namnbrickan ja, men ingen brukar väl läsa där?). Och jag sa typ 'ja' och flinade och väntade på att han skulle ställa sin fråga. "Här ute" sa han och pekade ut mot utegården. "Självklart" sa jag och gick ut från kassan. Så skämtade vi lite på utegården men jag tänkte att vissa kunder är ju trevligare än andra, det betyder ju inte att han vet vem jag är.
Så hittade han vad han skulle ha och jag gick in till Pippi igen. Så kommer han till kassan och då säger han till Pippi, som skulle ta betalt, att "Jenni sa att jag fick dom för 50 kronor styck, gammal bekantskaps rabatt" Haha, what?! Ja, alltså jag fattade ju att han skämtade men då hade han ju känt igen mig.

Så till rubriken då, igen, haha! (Var inte alls meningen att det skulle bli så långt men jag hade tydligen lust att bubbla lite.) Det var minst 10 år sen han var lärare på våran skola, och han känner igen mig. Utan att vi haft direkt kontakt där emellan. Känns lite som, ska man ta det som en förolämpning? Haha. Jag hade ju gärna sett att jag förändrats liiite från 9 år till, nu, 19 år. Men å andra sidan kände ju min dagis fröken igen mig och henne hade jag ju inte träffat på 13 år! Hujeda mig. Eller när hon som var typ rektor på dagis, kände igen mig (var väl nåt 10 år där med) när jag hämtade Korvas på dagis, för hon var där då.
Jaja, egentligen var det väl inte nån förolämpning, eftersom jag räknar upp fler som kommit ihåg mig men det hade ju varit lite roligare om man inte blivit igenkänd från när man var 5-6 år eller 8-9. Men sånt är det.
Får väl ta och avsluta detta "lilla" inlägg igen då. Tänkte faktiskt spela Sims nu. Blev ju inget igår så idag blir det bär av. Tjiho! Åstundardalen och familjen Klausson, here I come!!


Tjugotre:Nollnio
Och så bara för att man inte lägger sig som man ska så blir det inte alls, skit också! Tur är väl att det är sen dag imorgon men ändå. Då hade det ju varit skönt att fått sovit. Men jag är ändå glad att jag kan ställa klockan på 9 och sova tills dess (om inget oförutsett sker).
Men men, Oscar spelade med sin lillebror och jag fastnade i Sims så klockan gick. Ett par timmar har jag suttit där och huset är nästan klar, hö. Känns som det blir som vanligt. Blir huset för storslaget blir det inget spela av med familjen. Vi får väl se, annars är det ju bara att börja om.
Mami och dom tittade upp förut. Tittade tapeterna och hämtade sina kläder. Dom skulle väl komma tillbaka imorgon efter jag jobbat och hjälpa till med fläktarna. Skönt att dom är hemma igen!
Jaja, ska inte tjata, Oscar hann lägga sig för jag tjatade så på honom, orättvist. Jag som sagt i en halvtimme att vi ska lägga oss. Jaja, tjat int då!
God nattis!

Måste bara lägga in en PS som jag kom på: Jag lägger mig i alla fall, och somna förhoppningsvis också, samma dyng som jag gick upp, haha!

Kommentarer
Postat av: H.E.R.T.i.G.i.N.N.A.N. af Uppsala

Jag har hittat världens fulaste klädda person i Kista gallerian. Alla i Kista vände sig om efter denna person och då kunde jag inte låta bli att ta bild på personen. Titta och tyck till. Får man verkligen vara klädd som en prostiuterad?

2008-07-26 @ 08:02:50
URL: http://veckomagasinet.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0