Drött!

Mattallrickarna och muggarna är diskade, sen orkar jag bannemig inte diska mer! Man är ju helt slut efter en sån lång dag, mestadels på fötterna.
Ringde papi och bad honom komma hit och fixa våran koko spis och trasiga lampa i kylen. Han hade nog inte lust för han skulle ringa imorgon och fråga vad dom höll på med här, höhö. Hoppas han får eld i brallan och kommer hit bums då! Allvarligt talat, det är två och en halv veckor sen vi felanmälde, händer inget imorgon är det iprincip tre veckor när han kommer. Tokig blir man.
Så sett var golvläggaren tydligen här idag och satte upp listerna, han hade nyckel själv (eller ja han hämtade väl på kontoret) så farmor behöver inte assistera. Skönt det, men golvet är fortfarande fult, får väl ringa om det imorgon eller nåt, suck.
Är lite halvt karamba här känner jag men det mesta ska in i ställen som inte finns, hmm. Tror jag ska pussa på min gör fina nya väska, pyssla om plånkan (köpte ny idag också) och sen nana. Sova lääänge imorgon tänkte jag. Very.

Tack mami och Osci för en super bra dag idag! Så skojsigt och mysigt.
Nattis!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0