Diska, diska

Nu har jag diskat allt nytt vi köpte igår, tror jag? Och den gamla servicen står på tork så vi ska packa ner den. Jag tyckte vi kunde sälja den men så tyckte Oscar att Korvas kunde få den när han flyttar hemmifrån - han är 6 år!
Men så kom jag på att hans syskon (17 och 19 i år) säkert ska flytta hemmifrån snart så dom kan ju få det när det är aktuellt. Kanske till och med så att dom tar med det hem när dom kommer hit i augusti? Jippi i så fall.
Det är ju ändå bra att ha, och gratis, i början. Allt är komplett (12 av varje då) utom muggar (saknas en) och teskedar (saknas mellan en och tre). Fast då saknas ju glas, men det kan ju få skitbilligt på till exempel IKEA så det är väl inga större problem. Ska bli så bra med den nya servicen nu, som jag längtat!
Jag har ju suktat efter en som var svart med vita blommor i kanten, hur länge som helst. Har sett den på flera ställen men icke. Så hittade vi den på Ullared igår men nee inte då heller. Så hittade vi en som var lite tvärtom, vit i botten med svartablommar och tjihooo, den står i våra skåp! Snyggt värre, speciellt jämfört med dom vi hade innan, mouaha!

Uscha, har ingen lust alls att ta tag i grejerna från igår, dom har liksom ingen plats. Eller plats finns men inte där jag vill ha dom. Måste köpa förvaring till toaletten soooon. Och få ordning på allt bök, bää. Kan inte nån bara komma hit och göra det åt mig? Nu, tack.

Kommentarer
Postat av: Emma

Låter som en servis som jag vill ha :D

2008-07-12 @ 20:52:24
URL: http://princessbetty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0