Bla bla bla

Idag hoppas jag till träden att ugnen och kylen kommer bli fixad! Igår hade ju grejerna kommit, men ingen hade varit på plats så dom hade åkt tillbaka till "stationen" (eller nåt) med grejerna. Så antingen skulle nån på kontoret som bor där hämta med sig det eller så skulle dom hämta det själva idag.
Oscar trodde han skulle komma efter 11, eller efter lunch där med efter 14. Vi får väl se. Bara det inte går över till nästa vecka för då är vi inne på fjärde veckan, och nu har dom endå sagt att dom ska åka och hämta det. Vi får väl se, Tobben skulle då i alla fall komma och fixa det här idag då, är det ju tänkt.
Sen pratade jag med mamma, kläderna som vi var och beställde (skräddarsydda från nån tjomme i Indien) skulle komma idag. Hon kände att det blev lite långt att åka så jag skulle ta emot paketet. Tänkte överraska Oscar, som tjatat som bara den hur det ska bli nu när mami är borta. Så klart ringer hon precis när vi står i dörren och jag ska följa med Oscar ner tillbaka eftersom jag tänkte handla lite.

Jaja, han fick inget veta så får han sig en glad överraskning sen till lunch. Hans första kostym, och även med väst till ifall det är varmt. Sen beställde han väl fem skjortor och en vinterjacka, så totalt nio plagg. Jag tog det lite lugnare och beställde bara två par byxor. Haha, jaa det var väl bara jag och Korvas som bara köpte två plagg. Har för mig att mama köpte en dress, fem blusar och undra om det inte var en klänning också. Anders köpte en kavaj, tre eller fem skojortor och en vinterjacka.
Kostar ju en del men som sagt, skräddarsytt. Och bra material (var ett kompis par till mamma och Anders som vi var hos och träffa skräddaren och dom hade "testat" honom innan) så det är det ju värt. Och som Oscar sa, han är så trött på att gå i vanliga kläder vid lite festligare tillfällen. Så det ska allt bli skoj, blir nog mer beställt om/när han kommer tillbaka till Sverige. Då kan man ju också ha lite egna tanka, funderingar och ritningar med sig. Käckt!

Oj vad jag babblar, väntar på att hon ska komma med paketet. Tänkte nog äta lite mer frukost sen (haha, jag somnade ju med den andra mackan i näven förut!) och dricka kaffe! Som jag längtat efter det. Köpte samma goda som farmor hade så hoppas det blir liknande gott. Usch vad hungrig jag blev nu. Men det får nog bli frukost till Hem till gården om en kvart eller så. Kanske ska sätta på kaffet då? Hmm, minns inte riktigt. Jaja, inte hela världen om det blir lite senare eller man missar nåt. Funderar på att titta färdigt på MTV till 11. Dom har Top 10 @ 10 med Will Smith. Skön snubbe och bra musik.
Blev bara lite besviken att min ena favvo, 1000 kisses, kom på bara åttonde plats. Men killen har ju gjort så jädrans massa bra låtar så det är ju svårt att bara välja tio, och dessutom ranga dom.
I och för sig tyckte jag väl inte att det var jäätte många bra låtar som var med men alla har ju olika smak.
Nej, nu får jag hitta på nåt annat än att bara sitta här och babbla!

Nu går det att spara detta för kläderna har kommit och Oscar har sett dom, med det tar vi i ett annat inlägg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0