Göra idagen

Tio:Trettiotvå
Så duktig jag är, städar och har mig. Har slängt i en "vanlig" disk, startat en maskin och viker torr tvätt. Så skönt att Oscar tog badrummet förra helgen så räcker det att bara dammsuga där idag, nice.
Har börjat inse en sak här, ju längre vi bor här. Oscar har en tendens att bara slänga sina kläder omkring sig. Har tänkt på det innan men jag tänkte på det idag, det märks väl mer eftersom här kan man lägga kläderna i sovrummet eller vardagsrummet eller lite var man vill. Förut blev det att allt hamnade vid sovalkoven eftersom det var så litet.
Jaja, tur att han jobbar så han inte behöver så mycket civila kläder.
Fast där emot, tror jag att det är nån som bara står och går av sig sina strumpor. Det ligger strumpor i hela lägenheten, haha! Sovrummet, vardagsrummet och köket också! Men jag tar på mig det, faktiskt. Vet om det, men fy på mig!


Fjorton:Femtiotre
Rent och fint blev det. Oscar kom hem tidigare för han mådde inte bra. Men det bidde inget besök från Marie & CO men rent blidde det här. Trevligt.
Tänkte mig spela lite Sims innan vi ska gå och handla. Tänkte åka upp till mamma senare så då passar vi nog på att grilla, mums! Kött och färskpotäter.
Får väl komma hem i tid sen så vi kommer i säng i tid. Jobb imorgon, och för mig hela helgen också. Meeen, det är ju Malin helg så det är helt okej med mig!
Nej, nu får här spelas Sims så jag hinner komma nån vart!


Sexton:Trettiofem
Nu ska vi straxi ner och shoppa maten vi ska äta hos mamma. Och sen åka dit - så klart.
Har pratat en del med Cyritha idag, trevligt värre med tanke på att hon varit borta i flera dagar igen. Och jag hann göra en familj i Sims. Fick det inte att gå ihop så det tog lång, lång tid. Över en timme? Hmm, ja som sagt, det gick inte.
Får väl försöka pilla till nåt med huset sen när vi kommer hem, det blev inte alls som jag ville! Blök!
Nej, nu får jag göra iordning mig så vi kan gå strax. Vill inte missa denna bussen, av nån anledning går det ingen vid 18 så då blir det inget idag heller, om vi missar den vid 17.
Nog tjötat, vi hörs ikväll!

Kom för övrigt på, appropå senaste inlägget om dålig adress. Idag kom bara reklam. Mööp! Fast rättvist. Jaja, nog tjat!


Tjugoett:Tjugotre
Så har vi kommit hem från mamisens. Gottigt värre var det med grillat. Fick på vägen hem ett mess från henne också, imorgon börjar dom rulla hemmåt, jippu!
Nu ska här tittas The Class, två avsnitt antagligen och sen äntligen nana, me längta!
Fniss fniss, Oscar har hittat tjuvlyssnat.se igen och sitter och läser hela tiden. Och emellanåt får jag också ta del av det roliga han läser, lyckliga mig, haha!
Nej få vad jag gäspar, bäst att jag tar mig här ifrån, ju snabbare vi kommer och tittar desto snabbare kommer jag i säng, jippu! Natti natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0