Aloe Vera-party

Det bidde Aloe Vera-party hos Lena ikväll då ja. Hela familjen var samlad, haha! Bägge fastrarna, ena kusinen och hennes brors tjejja, och så jag och farmor gull också då. Och två kompisar till Lena. Blidde massa tjöt och skratt, en trevlig kväll. Ska nog ta och beställa lite senare, och av Cecilia då. Om inte Lena, som tydligen ska börja sälja själv, vill sälja lite med sin rabatt, höhö.
Ne, men jag tycker det är så käckt att dom har 90 dagars kund(kommer inte ihåg vad det heter)återköp. Alltså, dom har ju nån typ dricka man ska dricka för att rensa magen och må så mycket bättre. Man ska helst testa tre dunkar, en per månad, för att komma igång liksom. Så man kan dricka det i dom tre månaderna, är man inte nöjd får man alla pengar tillbaka, upp till 90 dagar då. Skit käckt!

Oscar nanar. Låter så gott där innifrån när han snarkar och andas och allt vad han låter. Jag sitter och bubblar med Hanna på MSN så jag kan nog bli kvar ett tag, haha!
Bra när man missar att spara, smidigt värre. Jaja, ingen idé att fortsätta här. Skrattar så tårarna täcker ögonen efter Hannas kommentar om min stjärt så då är det inte så svårt att räkna ut att det händer inte mer här ikväll!

Bengan!!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Hahahahaha, Åke - du är så j-a bra och inget slår din häck!

2008-07-16 @ 20:41:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0