Vad vill folk läsa (inom parantes)

Hanna: Vad BRA att du tyckte det!!

Malin: Som sagt, är så ledsen att det blev så. Ska nog leta upp en utmaning att utmana dig med, bara för att?





Jag är på sånt blogg humör! Jag vill bara blogga, blogga, blogga!
Men för att göra det får jag berätta vilket pålägg jag hade på mackan till frukost (som jag inte åt) eller hur många skedar oboy jag hade till mjölken när jag drack det (tre) eller hur svettigt det blir (massor) av så många ljus jag tänt i köket (sex, plus ett i sovrummet, sju här och ett i toan). Och sånt är väl folk inte intresserade av?

Nåt annat som kunde funkat är ju att berätta hur ont jag har i magen (förmodligen är det väl i nån slags mellan period vi kvinnor är så lyckligt lottade med), hur min näsa inte vill behålla sitt innehåll (så jag sitter och snorar och snorar, låter så mys), att min rygg gör ont (det gör den bara för skojs skull, det ger den nåt slags pleasure skulle jag tro), att jag glömde ringa vårdcentralen (så nu blir det pannkaka och rotmos av allt).

Eller så kan jag ju ha en lång utläggning hur mycket min älskade, fina och underbara sambo betyder för mig? Att han är mitt allt och min styrka (det som får mig att tuffa vidare helt enkelt). Den som gör att det kittlas i magen när våra läppar möts (som om man var nykär). Den som får mig att le bara av att titta på honom (inte för att han är ful eller ser konstig ut, mest för att jag är så lycklig). Att jag vill (och tänker) leva mitt liv med honom.

Men det är väl inte sånt man vill läsa om?
Rad upp och rad ner med onödigt babbel. Men jag är ju på sånt humör för att bara skriva och skriva. Fast å andra sidan vill jag bygga hus i Sims, måla, hålla på i PS, rita, sjunga, städa, fixa och annat sånt "kreativt".
Jag är på kreativt humör, minst sagt. Jag vill, jag vill, jag vill, jag vill!!!!
Men ne, jag vill ju inte skriva sånt folk inte vill läsa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0