Titta inte på mig

Hallelujah, det tog bara några timmar!
Hela fyra stycken faktiskt, fast bara tre för mamma. Hittade inget på Lindex så det barde av till staden med alla affärer så Oscar fick sitt spel (därför han nu ringer sin bror och frågar om han vill leka) och jag hittade det jag skulle. Och lite smink och sådär, kommer bli så fint så fint!
Det roliga är bara att mamma totalt ratade min outfit för ikväll, haha! Inte just min, men när vi satt i bilen såg hon nån där ute och utbrister "Gu vad fult det var när man bara hade tights och en tröja!" och jag tänkte bara att jag får ju säga sen att hon inte behöver titta på mig, jag hade inte tid att hitta nåt annat att ha på mig. Haha, men det var lite kul, ibland kan vi ha olika smak!

Vi var inne på ett annat Jysk, eftersom jag visste att jag kunde hitta vad jag behövde där och Oscars spel kunde köpas i närheten, och då går hon och hittar ett påslakan hon tyckte var så snyggt!
Dels är det lila i två olika kulörer, och dom har lila i sovrummet, sen säger hon "Och kolla mönstret, det ser ut som det i gardiiinen!" och så var hon så överlycklig eftersom hon inte hittat några lila sängkläder nånstans.
Jaha, säger jag, nu är ju min födelsedagspresent körd. Jag hade tänkt köpta det till henne men så kom hon och hittade det. Men så fick hon det som tidig födelsedagsprestent, perfekt!

Men nu så, får jag väl börja titta över vad vi köpt och göra mig i ordning för att vara redo om nån vill hämta oss.
Eller för att inte bli allt för sena. Dom senaste skulle väl komma runt 19-tiden så det är ju brådis att hinna före dom. Det tar ju trots allt fem minuter upp till mamma.

Kommentarer
Postat av: Anneli

Är det inte typsikt sånt där? Vi hittade en finfin rosa fickplunta till Andreas syster som hon skulle få när hon tog studenten. Ute i god tid som alltid var vi. En vecka innan studenten pratar Andreas med henne i telefon och hon utbrister, idag såg jag en rosa fickplunta där och där så jag köpte den! Jaha... hmmm... Plötsligt bara en vecka på sig att köpa present. xD



Du får komma hit och hjälpa oss äta upp pannkakorna ;)



Det ÄR snyggt med tights och tröja!!!



Gott Nytt År!

2008-12-31 @ 15:45:07
URL: http://myspecialplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0