Slänga papper på små gubbar och tjuvtittare

Efter att svängt runt en stund hos Hanna, kom jag på vad jag glömde att blogga om förut.
Så, då gör jag det nu.


Vi var nere och handlade en snabbis förut. Tycker egentligen inte om det, men vi hade ingen mat direkt och jag var sugen på roste bröd! Och vi hade ingen mjölk, så Oscar höll på att gå under.
I alla fall, vi gick ner och handlade.

Jag tog kvittot för jag tyckte det gick på en del, då tycker jag det är kul att bara se över vad saker och ting egentligen kostat. Inte så att jag tror att nåt är fel, men man tittar kanske inte alltid på priser och då tycker jag det är kul att kolla sen vad det egentligen kostade.

Any way, jag tittade vägen längs torget och skulle sen slänga kvittot. Precis bredvid papperskorgen står en liten gubbe. Och jag som bar två påsar roste bröd i ena handen och massa toapapper i den andra, försöker väja från att gå på honom men samtidigt bli av med mitt kvitto.

Hmm ja, jag slängde kvittot mot hålet men det liksom stutsade på kanten och ner framför fötterna på gubben.
Hade ni inte han stått där, hade jag självklart plockat upp kvittot och slängt det ordentligt, men jag kände mig inte för att böja och plocka upp det när det låg nån centimeter ifrån hans sko.

Så, vi gick hem igen. Vi hade innan mött några tjejer, tjötiga och jobbiga.
Då ser vi att dom är och springer i våran trappa. Eller springer och springer, dom stod just då utanför våran dörr. Oscar säger att dom säljer ljus men vi var inte intresserade (eller hemma).

I alla fall, medans vi går och tittar upp (tacka vet jag loftgång, nån gång ska väl det vara bra också) ser vi att ena tjejen ställer sig med näsan mot köksfönstret och glor in!
Öhh, vad gör hon?? Oscar säger att hon försökte se om vi satt där inne eller nåt sånt.

Sen kommenterade hon nåt om hur det såg ut där inne (tror Oscar, kan ju lik väl varit nåt om att "ingen var hemma" eller sådär. Eller lik väl att det var stökigt eller nåt).
Hon tittade bra länge kändes det som och sen mötte vi dom fnissandes i trappan.

Synd att dom inte tittade upp sen när dom gick, för jag ville att dom skulle se att vi gick in där och fatta att vi sett vad dom gjort. Inte för att dom brytt sig antaligen, men själva grejen.
Men allvarligt talat, vill man inte öppna så vill man väl inte? Inte ställer man väl sig och glor in för det?

Kommentarer
Postat av: Jasas

HAH, sicka loosers! Klart att man inte ställer sig och glor in sådär! Ni har all rätt att välja att inte öppna dörren utan att en jävel ska bry sig!



Nu blev jag upprörd!

2008-12-04 @ 22:06:08
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0