MORR (som fan)

Malin: Haha, vad alla ska va noga med att det luktar, hade nån sagt att det doftar så gott kanske men nja. Haha, vi får väl se, vi ska ju inte fira mycket av julen här.





Gaah, jag blir så trött! Nu rann bägaren över.
Nu höll jag på att ta upp en telefon, ringa Carina och skrika tills jag får en 100%-ig fast tjänst så vi kan flytta från det här jävla rucklet med skit FASTIGHETSSKÖTARE!!!!!!
Och det roliga är, att det var en sån liten och meningslös grej som gjorde det, men det räckte. Vi fick fel nycklar till tvättlåset när vi flyttade in. Gick upp på kontoret (då var jag jävligt glad att kontoret ligger tre minuter här ifrån så som jag sprang där) och hon gav oss ett nytt lås och sa att jag skulle säga till Tobbe (fastighetsskötaren) att han skulle ta bort det gamla.
Det gjorde jag, som en punkt på den lappen som den som satt på felanmälan skrev till honom. Men som vanligt har väl lappar till Tobbe försvunnit, vore ju inte första gången man ringer/kommer till felanmälan och dom skriver lappar till Tobbe som förvinner.

I alla fall, sist vi skulle tvättat bad jag kolla Oscar om han tagit bort den. Kom inte ihåg vilken tavla den satt på så medans jag kollade den ena sa han typ bara "Det är väl klart han har" och jag tyckte att han får ju kolla och han sa att den inte fanns. GOTT, nåt kan han fixa tänkte jag.
Så nu skulle jag ändra tiden, satte i nycklen och undrade varför det inte funkade? Testade den andra men det gick inte heller. Tittade några datum bort och tro fan att där sitter ett till, som nycklarna funkade i!! HAN HAR INTE ENS FÅTT RÖVEN NER TILL TVÄTTSTUGAN FÖR ATT TA BORT ETT LITET JÄVLA TVÄTTLÅS FÖR HAN ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT INKOMPITENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nämnde jag att jag är skit sur och förbannad och sitter och skakar för jag är så arg? Bägaren rann över, lite.

Så nu kollade jag vad jag skulle tjänat på en 100%-ig lön, plus Oscars pengar, sen minus den dyraste hyran för en trea på pappas område. Ganska gott om pengar. Även om det bara var 50%-procentigt. Skulle inte vara några som helst problem. Snabbt som fan fixa ett körkort och sen bara flytta.
Nu vill jag inte bo på detta jävla skit område längre. Vi har bott här ett halvår. Ett litet HALVÅR och pallar inte mer. Som vi trivdes för vi fick göra om allt med tapeter och skit, planerna för hur vi skulle göra och vad vi skulle köpa för möbler. Vi sa för ett par veckor sen att "vi kan köpa julgardiner som passar här för vi kommer ju ändå bo här några jular till" och nu känner jag att jag vill gråta av tanken på att behöva bo här till nästa jul. Jag vill inte bo här till midsommar. Jag vill inte bo här till påsk. Jag vill inte bo här till födelsedagarna. Jag vill inte bo här till DENNA julen. Jag vill inte bo här.

Och, god morgon sunshine.
Får väl lugna ner mig och återkomma lite gladare och positivare sen när bägaren slutat ringa.
MEN JÄVLA SKIT FASTIGHETSSKÖTARE!




På skoj, tänkte jag gå igenom inlägg jag skrev i juni-juli för att se där vad som hänt och om jag var så arg då som nu.
Så hittar jag som jag skrivit om Tobbe just: "Sen hade jag ju pratat med T, fastighetsskötaren som skulle fixa allt som var paj och så i nya. Så imorgon blir det till att ringa för att fråga om han glömt hälften eller skulle komma tillbaka och fixa det han inte gjort. Weeeell, sådär roligt."
Får en känsla av att jag glömde ringa och kolla det, vilket resulterade att vi sitter här i december, ett halvår senare, och han har fortfarande inte gjort det.

Kommentarer
Postat av: Jasas

Blir ledsen då jag läser det här.. synd om er ju! :|

2008-12-10 @ 14:13:04
URL: http://jasas.se
Postat av: MrL

Du vet att vi måste ha bott här ett år innan vi söker ny och sen tar de ju en stund innan nått blir ledigt??

2008-12-11 @ 09:22:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0