HEJ OCH HÅ!

Nu är vi hemma, har varit ett tag.
Vi traskade hemifrån runt 11 i morse, 11.30 var vi framme vid destination shopping. Började gå runt i lite butiker. Hittade pappas julklapp(ar) och lite till oss själva, hehe. Lite till badrummet, att sätta tandborstarna på, krokar och lite sånt - välbehövligt!! Sen gick vi och åt, inte lika gott som alltid annars så förhoppningsvis blir jag inte så sugen på det snart igen, vore bra. Mötte några av Oscars klasskompisar också, så klart.

Gick in på Maxi och hittade till Korvas, Lena och Karl. Då var de två sista fråetecknena avklarade, så skönt! Hittade lite smått och gott och vandrade vidare till bilskolan och hämtade ut dom pengarna jag hade kvar där. Så nu ligger det på iskall iiis, körkortet alltså.
Åkte till jobbet, betalade och hämtade alla grejer, där ibland ännu mer julklappar. Så nu ska jag snart sätta mig och pilla med julkorten (jag vet att det är sent, men bättre sent än aldrig?) och kanske börja titta på julklapparna och slå in dom.

Eller så går jag och lägger mig. Kanske jag gör. Jag är trött, har ont i varenda del av kroppen. Jag kanske går och lägger mig istället.

Kommentarer
Postat av: Ann-Sophie

Kul att shoppa!!! :) Du får ta foto på badrummet när alla nya grejs kommit upp!



Jag drömde om dig i natt!! :O

2008-12-20 @ 11:24:02
URL: http://pontiacpower.blogg.se/
Postat av: Anneli

Det spelar nog ingen roll när man skickar julkorten, jag la mina på lådan i måndags och inga har kommit fram :( Paranoid som jag är tror jag såklart att posten slarvat bort dem ;p

2008-12-21 @ 12:10:31
URL: http://myspecialplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0