GÖTTTANS!!!

Anneli: Det är ju det som är problemet (som jag glömde skriva om i inlägget kom jag på nuuu), att man har ju alltid måsten i hemmet. Städa, diska, tvätta och sånt som tillhör ett hem. Det vill man gärna hinna dom få (typ två) dagarna man är ledig. PLUS då, träffa hela världen.
Mja, man vill ju ställa upp och sådär, gärna för att folk ska göra det när en själv behöver nån som täcker upp, men ibland måste man få vara ledig också!





Åhå, jag är igång! Andra bloggningen för idag, wow!
Kom på förut, på bussen hem, att jag är på riktigt skriv/blogg humör idag. Jag skrev världslånga SMS till Oscar (vi SMS:ar alltid när jag åker till eller från jobbet, om han är hemma) istället för som annars, säga "Orkar inte skriva, vi tar det när jag kommer hem" men inte idag! Jag skrev och skrev och skrev.
Märktes kanske lite på förra inlägget också, höhö.

Hann i alla fall upp till mamma. Klockan hann närma sig 16 innan vi kom dit, men eftersom jag inte jobbat så länge var jag inte så trött och mer social!
Öppnade julklapparna vi fått "hos" mummu och tjötade och åt go mat. Kuligt värre, och så gott att bara slappa och vara. Tänkte inte jobb (mer än när vi pratade om det och sådär) eller nånting. Bara vara, det var som balsam för själen, haha.

Och "värst av allt" - KORVASEN LÄSER!!!!! Mamma Mia, jag höll på att ramla av pallen!
Vi spelade Spore, eller jag gjorde några gubbar. Så döpte jag min ena figur, han undrade vad jag skrev och jag svarade. Sen gjorde jag en till, döper den, och DÅ SÄGER UNGEN VAD JAG SKRIVIT!? Men hallå?? När hände detta, när lärde du dig läsa??
Så jag skrev lite saker på datorn som han fick läsa och jag blev ju så glad och stolt! Lillebrosan LÄSER JU FÖR SJUTTON GUBBAR! Och efter några gånger utbrister han: Nej Jenni, det är inte skola nu jag har jullov! Haha, söt ONGE! Det går ju så fort, DÅ kände jag hur länge sen vi sågs och allt (ja, caps hoppar i lite då och då - typ).

Och ännu mer bra idag, är att jag är nästan ikapp i alla bloggar. I morse hann jag få det till så jag bara hade favvo bloggar kvar, så dom har jag ägnat dagen åt.
Sen uppdaterade jag för en stund sen, 70 inlägg och jag kände YES, det är möjligt! Så nu minsann har jag kommenterat och läst och haft mig.
Blev lite rädd ett tag dock, då Malins blogg helt plötsligt slutade funka! Det gick inte att kommentera (det bara malde och malde, kom ingen vart) och sen blev allt bara vitt. WHAT?! Men lugn folket, det funkar nu.

Så, bäst jag återgår till mina bloggar, eller hur?
Och lite Facebook och MyYearbook också, liksom. Guttans som attans, KÄNNS GÖTT SOM FAAAN!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0