Goodiss!

Folket: Jag lovar svar, men inte alls just nu!





För, jag är så trött! Och godissugen, vad är det för idioti att lägga ut bilder på godis i sin blogg? VA?!
Speciellt när jag är så fruktansvärt godissugen så jag kissar ner mig. Jag har så ont i mina tossingar, vill inte stå upp nåt mer idag. Ändå funderar jag på att gå ner till Ica och köpa godis. Jag vill ha godis, jag är så godissugen! Och det är ju helg imorgon, eller hur?

Där emot trodde jag att min bauta finne var orsaken till axel ontet. Igår morse när jag satt i soffan, lutade mig bakåt och det gjorde jätte ont. Jag tänkte att det gjorde så ont som om jag haft en öm finne. Sen hittade jag en igår kväll! Och när den försvann kändes det mycket bättre (helt bättre) i morse, men nu börjar det smyga sig på. Är väl när man sitter ner och inte gör nåt speciellt, typ.

Åh vad jag vill ha godis! Hur många tror på att jag får med mig Oscar ner till Ica, vid denna tiden, bara för att köpa godis? Fast jag kanske ska säga att vi ska handla nåt annat för dom andra butikerna hade tydligen öppet till 21 och 22 idag, inför jul sådär.

Apropå det fick jag en sån kul kommentar av en kund idag. Vi har ju öppet en timme extra inför julen. Och jag sa det till henne, eller att vi hade "jul öppet" och hon tyckte att det var onödigt för vi har ju nästan inga grejer kvar, haha!
Saken är den att visst är det lite jämfört med vad vi började med, men för oss som ser hur mycket vi kommer ha kvar om en vecka är det mycket. Och dessutom menade hon nog mer att vi inte hade några bra grejer kvar. Konstigt!

Bah, jag vill ha gooodis!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0