Falsk marknadsföring

Trots att jag klagade på Hanna här om dagen (idag?) så upptäckte jag att jag har gjort det själv.
Ja, jag pratar om falsk marknadsföring för att man vill att läsarna ska titta in hela tiden och öka läsarsifforna. Ne okej, inte riktigt så men jag sa ju att jag skulle lägga ut bilder på köket. Så kollade jag igenom och såg att det var typ bara halva köket (trots att jag har ett starkt minne av att jag fotat från alla håll och kanter?) som var med och då kändes det meningslöst. Men det kommer!

Och tomtelandet är uppe. Men inte lysande så tills vi hittat kontakter och lampor och sådär, får ni (läs: du Hanna) vänta. Det är ju inget kul att se halvfärdigt bara. Eller släkt snarare.

Fick chokat farmor idag också, appropå tomtelandet (typ). Pappa skulle sätta upp duschstången, till själva duschmunstyckten som vattnet kommer från. Vi köpte en egen som hade stång, den som kommer med lägenheten har en krok att hänga på. Men så var det betong och det hade han inte räknat med.
Så jag kom på att man kan ju fråga farfar om inte han har?

Jag ringde, farmor svarade och jag sa "Hej, är farfar hemma?" jo det var han och när jag frågade om jag fick prata med honom blev hon så förvånad, haha. Händer väl inte för ofta annars.
Men så sprang jag ner och hämtade den (eller ja, jag sprang och sen blev jag fast typ 20 minuter för han letade grejer) så fixade vi det.

Och sen typ... Har jag ställt upp tomtelandet, vi har ätit smarrig kaka och handlat. Och jag har spelat Sims.
Pratar med Putti på MSN (om pussar och grejer... Värsta...) och borde nana snart eftersom jag jobbar imorgon. Men eftersom jag inte börjar förän 10.30 kan jag ta bussen vid 10 istället för 9 så det är ju gott det.

Och jag hade dessutom inte fattat att det var fredag idag och jobb imorgon, böhö. Kom på det när alla tjatade om Idol, att aha det är ju bara fredag! Ibland blir man snurrig när man jobbar som man gör.
Men inte mycket mer än vanligt, höhö.

Kommentarer
Postat av: Jasas

JAG HAR INTE TJATAT OM IDOL, så det så!



Och ja, så gör du det själv, att marknadsföra något som du sedan inte står för. BUHU. Tycker allt det varit dåligt med bilder överhuvudtaget!! SÅ DET SÅ! Men jag tycker om dig ändå! :)

2008-12-12 @ 22:23:48
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0