Det blir inte alltid som man tänkt sig

Men så klart? Tur att jag passade på att vara massa ledig igår kväll hos mamma, och nu hela dagen idag.
Malin ringde för en liten stund sen. "När jag frågade dig förra veckan när du jobbade nästa gång, ryckte du som att du inte visste och inte hade nåt schema. Men när jag såg att du står på schemat imorgon tänkte jag att du måste ha glömt att kolla eller så har Carina glömt att säga till dig." A little bit of both skulle jag nog säga där.
Så det blev jobb för mig imorgon, och lunch med Malin först då. Och sen fick jag hennes timmar på tisdag så hon kunde vara ledig och hemma med barnen, så då blir det också jobb.
Jag som räknat blindt med att inte jobba igen förän nästa år. Inte för att det gör nåt, nu har jag ju varit ledig och jag överlever, men det känns bara så konstigt när jag inte trott att det blir mer jobb. Och jag stänger med Malin imorgon, så det är ju också heeelt okej. Förmodligen med Jessica på tisdag (har jag för mig Malin sa) så det blir fett nice.

Nu där emot hade jag tänkt dra mig mot sängen strax. Oavsett om det är jobb eller inte imorgon (jag går inte hemifrån förän strax efter 13 så jag behöver ju inte gå upp tidigt direkt) så är det ju dumt att vända på dygnet.
Och känner jag mig och oss själv(a) rätt kommer nyårsafton inte innebära tidig sänggång, även om jag tror vi la oss först förra året (typ vid 2-3 har jag för mig?) vilket gör att man sover hela dagen efter och har man inte gått upp tidigt dagarna innan är det bara att säga good bye till vettiga tider och hello vändning på dygnet.
Och eftersom jag börjar 11 på tisdag får jag ju vara vaken någorlunda tidigt, så det blir bra. För den som är intresserad av mina tider och sömntimmar och jag vet inte allt, haha!
Men i alla fall, sängen vare.

Kommentarer
Postat av: Jasas

Gud vad skönt det låter att kunna sova hur länge man vill dagen efter :D Men detta nyåret blir det ju faktiskt till att få göra det eftersom Mio befinner sig hos sin mormor!!! WIHO!

2008-12-29 @ 15:50:49
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0