Då var det slut

Hanna: Ne precis, visst hade det vart kul med miljoner och shoppa vad man vill men man ser ju sällan det negativa bakom det. Det är nog kul i början, vilket hon sa också att i början var det kul "oj, jag är knäd, coolt!" men sen kommer ju resten. Ne fy, ibland ska man vara glad att man "bara" är vanlig Svensson, hehe.





Jaha, så var det över. USCH, det var inte kul alls. Kändes så jobbigt. Och självklart var det några ungar som i slutet inte alls skulle lyssna så dom fick jag jaga och missade massa hej då. Buhu.
Men så stolt jag är över dom! Har varit riktigt kul och förhoppningsvis blir det en omgång nästa år också. Dom hade satt in oss på så dumma tider ifall jag jobbar men eftersom dom hört så gott om oss båda skulle dom försöka fixa så vi fick tider som passade, tihi.

Nu ska vi börja med maten här tänkte vi. Jag ska sno recept från Hanna, fast på mitt egna lilla vis.
Pasta och kassler gratäng kan man väl säga. Kokt pasta, på med kassler, lite paprika på (kanske majs också? Hmm, tåls att fundera på) och sen vispar man lite grädde med chilisås som man har på. Egentligen ska det vara ananas i men jag hoppar det, tycker inte det är gott alls.
Sen ska man egentligen strö kokos över, men jag är inte så förtjust i det och glömde köpa det förut så jag kör ost på! Tror allt det blir smarrigt som attans.

Sen kommer ett lååångt inlägg. Blev så irriterad och ledsen på en del kommentarer Hanna fått om "skit" från JYSK typ. Så jag blev rätt upprörd förut och hann inte skriva klart innan vi skulle åka, så det får jag sätta mig med senare.
Eller möjligtvis imorgon, beroende på hur kvällen utvecklar sig.
Innan maten ska jag bara sitta kvar och lyssna på Womanizer. Sista låten på skivan, Amnesia, är också riktigt bra så det är käckt att man kan sitta här och lyssna på massa bra samtidigt, haha.
Passa på att ordna med Sims också, så kanske det kommer igång inom det snaraste.

Kommentarer
Postat av: Jasas

Nej men precis - jag skulle gärna velat varit kändis i form av att folk tackar för min musik ect. Som här på internet, men inte större. Det hade jag inte velat, vill vara en i mängden, även om jag betyder mycket för er som står mig nära <3



HOPPAS ATT KVÄLL UTVECKLAS I ATT DU UPPDATERAR OM SKITEN PÅ JYSK!!!!

2008-12-07 @ 20:15:18
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0