Bäbbäl

Hanna: Jaa, absolut! Nåt annat vore ju inte bra, tjihoo!

Martina: Vad kul, och att du kom tillbaka och med kommentarer dessutom. Välkommen, känn dig som hemma!

Anneli: Hah, jag kom på det av en händelse igår morse eftersom jag bott i dom kläderna i några dagar - för tröjan var så dunder skön! Annars hade jag fått gå i en potatispåse eller nåt. Och du, en skönhet klär i allt, eller hur?






Nu är jag hemkommen från jobbet, och lite till.
Ser att mitt blogginlägg på väg till bussen inte kommit upp, vette katten varför det inte funkar allt som oftast nu. När vi var i Västervik funkade det ju så bra så men inte nu inte.

Hann bli riktigt irriterad och uppjagad av en kund/händelse men det löste sig när jag ringde Malin när jag kommit hem. Gooott, så slapp jag gå och störa mig på det. Lite fortfarande, men jag fick i alla fall en förklaring vilket gjorde att jag slapp gå runt och fundera och störa mig på det. Och det är ju bra.

Hann prata med mamma också, så imorgon ska vi åka på en snabb shopping runda. Jag ska ju ha nåt till kläderna imorgon, om jag inte hittar det på Lindex. Oscar ska eventuellt ha nåt spel, om han inte bestället det (igen) från nätet. Men vi får se på't imorgon. Det löser sig alltid.

Annars är det inte mycket morgondagen har att erbjuda. Plocka i ordning lite här hemma, städa fint hos trollen, shoppa och sen ska vi vara hos mamma.
Antons tjej med föräldrar skulle komma imorgon också, och ett par med en dotter (i typ Korvas ålder? tro?) och Anders pappa, bror och kompis. Så det blir en del folk, och jag får busa med barnen, höhö.

Ringde till mamma förut, och min super söte lillebror svarde:
- Hej det är Anton.
- Heeeeej!
- .....
- Vad gör ni?
- Jag leker och pappa tittar på tv.
- Vad gör mamma då?
- Hon grejar med maten.

Nu kan man ju inte skriva tonlägen och såntdär, men han lät så himlans gullig när han sa det!
Och så är det så roligt när man frågar honom vad dom gör får man verkligen veta (om det så är att nån sitter på toa, är ute och grejar eller vad som nu gör) istället för "inget speciellt, ser på tv" eller nåt sånt.
Barnens ärlighet.

Nu känner jag att det är dags för ett stooort glas med vatten och is. Placera mig framför tv:n med det glaset.
Glo tv och invänta om Malin kanske kommer in och tjötar lite på MSN med mig. Och sen nana för att orka vara på G till Lindex imorgon bitti vid 10-tiden. Jisses.
Men det ska gå, det har jag bestämt!

Kommentarer
Postat av: Jasas

Ja barns ärlighet är bäst!!! Den bästa av alla :) Så söt Anton verkar!



Är det nyårskläder? Snacka om ute i sista sekund :P

2008-12-31 @ 00:52:23
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0