Tuuuupiskt!!

Så typiskt, här när kreativiteten bara flödar så sätter alltid nåt stopp! Först var jag ju på jätte ritarhumör, hade jag några blyertspennor i närheten då? Nej.
Nu fick jag bara ett sånt jätte sug på att fortsätta skriva på en, ja jag vet inte vad jag ska kalla det "sak", som jag har på min lilla skruttiga bärbara dator. Hittar jag datorn då? Nej.
Blö. Allt går emot mig när jag är på värsta sånna här humör. Blö. Dumma det.
Men jag "började om". Skriver typ samma, samma idé och det kommer bli så gott som samma handling, men man skriver ju på ett annat sätt när man är 15 och när man är 19 - antar jag? Men vad gör man inte, ville lägga mig i sängen och gosa ner mig och skriva men fick sitta här, så klart.

Bäst att gå och lägga sig, jag har ju varit busig och varit uppe en hel timme extra idag! Haha, så tokigt. Och så ska vi upp tidigt till mamma imorgon, min idé. Domt. Jaja, sova var det. Trött som attans är jag så då somnar jag nog snabbt.
Åh, har haft så mysigt med Putti på MSN nu. Eftersom vi typ aldrig hörs längre så får man slänga sig på hennes ruta när hon loggar in. Men snart ska vi ses, snart! Har pratat och skrattat och gosat. Tjiho!
Nu får jag allt säga god natt. God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0