Själv hemma

Jaha, så var jag själv hemma. Eller ja, har ju varit det i snart två timmar men ändå.
Oscar åkte till skolan och är inte hemma förrän typ 18-tiden. Och kommer inte hem emellan eller nånting. Kanske nåt SMS eller samtal, men annars är han väck.
Känns lite konstigt, men jag känner att jag ska göra massor idag! Tvätta minst en tvätt, diska, plocka iordning lite. Jag menar, jag är inte igång än och klockan är bara 10. Han är inte hemma på minst 7 timmar så jag har gott om tid.
Behövs ju liksom inte 7 timmar för det lilla plocket här. Möjligtvis tvätten, men jag ska inte tvätta i 7 timmar. Och det är ju inget man gör "aktivt" ändå. Tar ju bara några minuter att lägga i och hänga upp tvätt.

Funderar på att gå ner och köpa mig nåt kylbalsam till mitt klieri också. Och höra med dom vad man kan göra. Det kliar så jag blir tokig. Främst på armarna, ryggen, halsen och bröstkorgen men ibland på typ benen och magen också. Vet att jag haft så en gång innan, men minns inte när ellr hur det slutade. Tror det bara gick över liksom.
Och då har jag ändå inte bytt tvätt- eller sköljmedel eller shampoo eller nånting. Vet inte alls vad som skulle kunna "utlösa" detta. Och det kommer nästan bara när jag inte gör nånting. Eller nu känner jag ju av det, men sitter jag och slötittar på tv och det inte är bra kommer det. Men jobbar jag och har fullt upp känner jag inte av det. Jättekonstigt.
Jaja, vi får väl se. Apoteket har öppet lika länge som jag är ensam hemma, så jag hinner nog allt.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Det är bra att sakna varandra lite :) Böni ska snart åka till jobb och jag vill verkligen inte för idag firar vi årsdag.. men men, vad gör man.



Konstigt det med kliandet.. inte ätit något udda då elr mycket av något som du inte brukar äta? För något måste det ju vara, tycker man..

2008-08-25 @ 11:13:50
URL: http://therockerinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0