Sicken dag!

Haha, jag hann precis spara inlägget, minimera fönstret och trycka upp Fahrenheit och trycka på play så ringde det på dörren. Så då var det bara till att snällt vänta på att han skulle bli klar, men det tog en tid ändå. Tog säkert en 20 minuter innan han var klar, jag trodde det skulle gå snabbt med sånt! Men då behövde han också hjälp från nån och dom borrade lite. Men nu står den där och medans jag och farmor varit iväg har Oscar brännt igång den så om en halvtimme borde den vara klar att använda, tjiho! Då blire säkert pommes och nåt käckt att ha till. Funderar faktiskt på att gå till ICA och köpa fisk, jag är så sugen på fick efter farmor åt det när jag kom dit! Och förresten, så var dom nya ungsplåtarna (fick nya eftersom denna var normalstor och inte så mega som den gamla) riktigt snygga! Hoppas vi kan hålla dom så, haha!

Ja, min och farmors dag bidde bra också. Vi åkte så fort hon ätit klart. Hon passade på att shoppa nya täcken och kuddar och lite annat smått och gott, och fick framför allt sett den nya butiken. Köpte hennes lilla caféset och åkte hem. Medans hon körde bilen till parkeringen monterade jag färdigt bordet, haha. Hon är ju så snabb (och bordet är inte svår-monterat).
Sen gick hon igenom det hon shoppat och vi babblade. Satt ute ett tag i dom nya möblerna och sen kände jag att det var dags att gå hem. Trodde att ugnen var klar att använda så jag kunde få mat i min mage som inte ätit sen klockan 9 i morse.

Nu, medans jag väntar på att ugnen ska bli klar och jag funderar på vad jag ska äta egentligen, så pratar jag med min lilla Putti! Kul när hon är inne så här dags (och inte typ en halvtimme-tio minuter innan jag ska nana) så nu ska vi prata! Kuuul, tjiho!

Haha, nåt som också var kul idag var precis när vi skulle åka. Jag tyckte jag såg våran bil (som mamma kör) men det tycker jag alltid när jag ser en som liknar den. Men sen såg jag att reg-plåten stämde så jo visst var det dom. Och jag vinkade och vinkade och vinkade och precis när vi körde förbi fattade Anders, haha!
Dom hade nog inte väntat att se mig så/där.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0