Livet i lägenhet

Hmm, ja är väldigt skumt detta här faktiskt. Men jag ska smörja in mig med Aloe veran nu och lägga mig och hoppas att jag slipper klia mer idag. Skulle nog egentligen badat i det, känns det som.
Haha, jaa sa jag att du alltid får mig att le Hanna? Till nästa gång du ser reklmen kan du ju tänka att jag sitter där framför tv:n och glor som bara den. Tittar alltid på den reklamen, oavsett om jag sett den innan eller inte. Och är det inspelat så jag spolar förbi reklamen, tittar jag ändå på den. Bessat? Lite kanske.


Nu ska vi sova. Oscar har redan gått och lagt sig. Sen ett tag tillbaka faktiskt, haha. Jag var bara tvungen att testa Livet i lägenhet (eller vad katten den nu heter, ordagrant) som är nya expansionen till the Sims.
Hann inte mycket mer än att göra en familj (en kille och en tjej, blir ju en familj seeen) och hyra en lägenhet, kolla alla nya prylar och möblera med det nödvändigaste.
Verkar skoj än så länge, kan nog bli bra när man har tiden.

Känner mig SÅ duktig idag. Har rensat ur nästan hela klädkammaren, är bara hyllorna kvar och där ligger det ju inte allt för mycket. Hittade bland annat lite kläder och ett golv, spännande.
Så skönt att få ordning. Och vi fick upp klockan i köket idag. Det känns verkligen som det kommer bli bra här, haha. Har känts något hopplöst men jag tror det blir stor skillnad när vi får ordning här i v-rummet med soffa och så.
Det är ju sånt som tar tid, tyvärr.
Jaja, får väl ta mig lite smörj och krypa till kojs, vem vet hur länge jag får sova imorgon..?

Kommentarer
Postat av: Hanna

Men det är ju så, att man blir lite besatt av sitt jobb. Vet när jag jobbade på McDonalds och det kom massa reklam därifrån, nu kom jag på att tänka att det nästan aldrig är McD reklamer på tv:n nuförtiden? Elr det kanske det är, bara jag som missar dem? Men JYSK ser jag hela tiden så jag tänker på dig ofta(re) varje dag ;P



Du får mig att le också rar du! Hoppas kliandet var skonsamt tack vare aloe veran!

2008-08-27 @ 00:18:11
URL: http://therockerinnan.blogg.se/
Postat av: Ann-Sophie

Här sker det med garderob/byrå rensning idag. Så gött att få det gjort :)

2008-08-27 @ 17:21:49
URL: http://pontiacpower.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0