Komplimang

Nja, jag kan inte komma på att jag ser så mycket McD reklam heller? Snarare Burger King då. Men det är ju bra att du tänker på mig ännu lite mer Hannis, hihi.


Det är ganska sjukt egentligen, har suttit och spelat i typ fyra-fem timmar idag, bara sådär. Men det var faktiskt riktigt skoj. Har inte "utforskat" så mycket men det var spännande. Först bodde familjen i en "trailerpark", sen flyttade dom till ett sånt typ radhus område som man nästan alltid ser i filmer och sånt tycker jag. Snart ska dom flytta igen, till nåt finare då.
Kuligt värre, och med lite mer käcka grejer och sånt. Grejt!

Ja, jag blev så förvånad igår. Satt här vid datorn och så kom Oscar och så säger han typ "Hej snyggning". Ehh, jaha? Tänkte jag. Var väl inte direkt nåt speciellt?
Ne men du var så fin i håret, sa han. Jag är så trött på mitt hår som tovar sig hela tiden så när jag äntligen fick ut dom flesta tovorna igår gjorde jag en fläta. Där av kommentaren.
Kändes så mys att höra, speciellt när man bara slängt upp allt för att få iväg håret och liksom inte ansträngt sig. Hihi.

Nu slutar Oscar om en halvtimme. Verkar som dom går heldag idag för han har inte hört av sig. Så om han åker buss är han antingen hemma nån gång 15.30 eller 16.40 beroende på vad han hinner med och så. Åker han bil är han väl hemma si sådär 14.40. Lite skillnad, haha.
Slänge iväg ett SMS till honom nu, ifall han inte kollat det, att han bara har en kvart på sig till bussen efter dom slutat. Blir ju lätt så att man står och tjötar eller nåt och tänker man inte att man har så kort tid på sig. Tråkigt att behöva vänta en timme då. Kunde han nästan gå hem, haha.

Usch, kliade som en besatt precis och det gör så oont nu... Bränns som bara den, plus att det gör ont eftersom det är rätt ömt. Gör attans ont om jag blåser på. Vette katten vad jag ska göra med det. Aloe veran hjälpte inte mycket igår. Snarare tvärt om, det brändes som attans men jag lät bli att klia. Sen blev det som vanligt och jag kliade som en besatt. Kul.

Tror jag ska köra på lite Miss Li, första idag, och göra färdigt i klädkammaren. Och kanske ta tag i det där skåpet i köket som man lägger in allt som inte har nån annan plats. Hmm, bra. Och hänga upp sängkläderna jag tvättat. Gu så duktig och effektiv jag är! Och då har jag, som sagt, spelat i flera timmar också.
Älskar att vara ledig och gå upp i tid, alltså innan 8. Har hunnit kolla bloggar några gånger också. Vanligtvis om man är ledig kanske man kommer upp vid 10 och då hade det ju dröjt minst två timmar innan jag varit igång.
Får väl sätta igång nu innan Oscar kommer hem och sätter sig så jag blir satten.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Jaa, och max reklam också! Så tufft det spelet lät - är det SIMS elr? Jag bara inredde husen då jag spelade det, haha. Fattade inte riktigt hur jag skulle "spela" egentligen.. typiskt mig :P



Usch stackarn att det kliade så mycket :C



Sån är Böna också - kommenterar då man egentligen inte gjort så mycket.. Björn älskar då jag har t.ex jeans på mig, vilket jag har idag, och då skiner han upp och är jätteglad just för att jag har jeans. Man bara - OCH?! Hahah! :D

2008-08-27 @ 14:11:21
URL: http://therockerinnan.blogg.se/
Postat av: frida

håller med föregående skrivare s snälla kommentarer är så mysigt då man verkligen inte gjort nått spec. tur att vi har sånna gubbar som är snälla mot oss :D

2008-08-27 @ 15:56:12
URL: http://mammafrida.blogspot.com
Postat av: Ann-Sophie

Jooho det har ju gått massa McD reklam i sommar med Markoolio. Vad ni missar då tjejer. Haha. Man fick finfina glas i olika färger :P

2008-08-27 @ 17:25:57
URL: http://pontiacpower.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jag har inte sett en enda med Markoolio!! HAH :D

2008-08-27 @ 18:02:27
URL: http://therockerinnan.blogg.se/
Postat av: Ann-Sophie

Jo Hanna jag kan lova att du har det. Han pratade och sjöng i reklamen. Hahaha! Han tjötade om att om man köper en plusmeny så fick man cola glas, olika färger varje vecka. Tänk nu ^^

2008-08-27 @ 19:50:04
URL: http://pontiacpower.blogg.se/
Postat av: Hanna

Men det är sant, hahahaha. Jag kan inte komma ihåg det! Men jag tror dig, Anso :P

2008-08-28 @ 10:57:16
URL: http://therockerinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0