Dumma dagen

Usch, jag gillar inte denna dagen alls, känner på mig att det kommer bli skit.Oscar gick för typ en halvtimme sen, och från att han gick kommer vi inte ses (och förmodligen inte höras) på 12 timmar. Inte jätteskoj, nej.
Tur är i och för sig att jag inte började så jag åkte precis innan han kommer hem på frukost, utan jag var ju bara hemma själv en halvtimme. Men det här är nog första gången jag inte är hemma på hans frukost. Börjar jag 10 går jag ju med honom ner och sen vidare till bussen.
Men men, tur att jag går till 18 bara, om jag orkar. Där är en anledning till att dagen kommer vara skit. Dagen är 10 timmar lång och det är dessutom leveransdag så jag vette katten hur jag ska orka. Men jag har lovat att försöka så länge jag kan. Hoppas, hoppas verkligen att det går till 18. Det skulle ju betyda att jag börjar komma på fötter igen och kanske kan komma tillbaka och jobba så gott som normalt. Håll tummarna blå!
Nu får jag allt ta och hoppa i kläderna och fixa mig klart (inte för att det krävs så mycket för att göra mig vacker och presentabel höhö) så jag kommer iväg med rätt buss idag.
Tjingeling och ha en bra dag!


...och förresten Hanna, kommer ett svar ikväll och då hoppas jag att du har massa uppdateringar!

Kommentarer
Postat av: frida

hur gick det idag??

2008-08-11 @ 15:44:07
URL: http://mammafrida.blogspot.como
Postat av: Hanna

Åh, hoppas det gick bra för dig! Det finns MASSA uppdateringar i min blogg.. massa bilder :D

2008-08-11 @ 17:29:35
URL: http://therockerinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0