Dagens göro-lista

Precis så jag känner också Hanna, på den nivån är det okej att sakna när man vet att han snart är hemma. Inte när det går över flera dagar eller så, som vissa verkar tycka. Att sakna varandra under dagen är helt okej - ibland, hihi.


Kände mig sådär duktig när jag raddade upp vad jag hade att göra idag, så även om jag skrev det i förra inlägget så tänkte jag göra mig min lilla lista här också.

IDAG:
[ ] Tvätta ljusa underkläder
[ ] Tvätta mörka underkläder
[ ] Tvätta en ljus tvätt
[ ] Diska
[ ] Plocka iordning
[ ] Städa toan
[ ] Baka äppelkaka
[ ] Planera och ev. handla middag


Utan inbördes ordning då. Och målet är att vara klar med allt utom nån tvätt och kanske äppelkakan innan Oscar kommer hem.
Men eftersom det egentligen inte är så akut eller jättemåste, bara jag som tycker om att städa och dona när jag är ensam hemma, behöver jag inte stressa eller känna nån press.
Sen är det extra kul när han kommer hem från en jobbig dag i skolan och det är fint hemma. Vet själv hur skönt det är att komma hem och inte behöva tänka typ "Jaha, starta en tvätt sen då ja...", speciellt om dagen varit jobbig.
Jaja, en och en halv timme sen jag skrev förra inlägget och allt jag gjort är startat första tvätten och lägga disken i blöt.
Men som sagt, ingen press eller stress.
Nu tar jag Miss Li i handen och återgår till mitt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0