Carinas SMS

Haha, så jag flinade och skrattade när jag fick SMS från Carina förut idag:

"Hej alla i min goa personal! Tack för present och att ingen av mina grannar nånsin kan tvivla på var jag jobbar :) har fortfarande rester av mitt ballong hav.. Typ överallt .. Kram eran gamla skrynkliga chef"

Älskar verkligen att ha en chef med humor och gott humör som kan vara både chef och "polare". Man kan prata med henne om allvarliga saker, om jobb saker (allvarligt det också, oftast, haha) eller om roliga saker.
Och så är det med dom flesta andra i "gänget" också. Så goa människor så även om man ibland vill dra täcket över huvudet och somna om, så tänker man att dom goingarna väntar ju på mig, bäst jag går upp!
Jag har nog verkligen ett av världens bästa jobb, även om det kanske inte alltid känns så. Men dels jobbar jag med goa och underbara människor, sen får jag träffa nya människor varje dag, hjälpa dom och bara vara social och trevlig. Gu I like!

Pratade med en gammal klasskompis på bussen här om dagen och när han hörde att jag jobbade på Jysk var det typ "Oj, stackars dig, måste vara tråkigt. Varför gör du det skitjobbet istället för att plugga? Du är ju smart." ...för att läsa mellan raderna då.
Men det är ju så underbart skoj och roligt och det ger mig massa! Sen, som dom flesta arbetsplatser skulle jag tro, finns det ju nackdelar också. Tyvärr tänker man kanske främst på dom, men just nu känner jag mig bara lycklig och glad över mitt "skit jobb" som alla andra tycks se det. Jag är ju "bara en kassörska". Men jag trivs med att vara en simpel kassörska, så då är jag det!
Pappa frågar titt som tätt vad Carina har för utbildning för att vara BC, men jag har ingen aning faktiskt. Samma med Pernilla som är BBC, men det vill jag inte heller veta. Jag vill inte vara varken BC eller BBC, det räcker så gott och väl med att vara kassörska!
Jag kommer dit när min dag börjar och jag går hem när dagen slutar. Visst kan jag ta med mig irriterande kunder hem och gnälla över dom där, men det gör väl de flesta? Men är man chef måste man ju ta med sig jobbet hem, och jobba så många extra timmar. Känns inte värt det.
Många som undrar varför jag inte "satsar" mer. Om livet var så lätt att jag aldrig mer behövde sätta mig i en skola igen utan fick gå på golvet så skulle jag just nu säga att så vill jag ha det resten av mitt liv. Lär ju ändras sen, men just nu känns det så. Hur många kan säga att dom trivs med sitt jobb? Och inte bara gör det för att man måste och får pengar?
Jag har ingen lust att plugga just nu, och skulle jag plugga till nåt skulle det inte ha med Jysk/butik att göra. Den dagen jag börjar plugga igen, då har jag kommit in på ett helt annat spår. Men idag trivs jag, så varför inte nöja sig med det? Jag vet ju inte ens "vad jag vill göra när jag blir stor" eller vad jag vill pensionera mig ifrån.

Okej, jag svävade iväg på lite annat än bara Carinas SMS, men det är ju sånt som gör att man trivs. Det var inga problem att göra det för henne, för jag visste att hon skulle bli glad och uppskatta det.
Och imorgon ses vi på jobbet, med alla andra goingar, och det ska bli så kul!

Nu tänkte jag gå och vispa grädde, tänkte gjort det medans Oscar såg färdigt på sin film, men det gick snabbare än vad jag trott. Och så fastnade jag ju här då så klart, haha. Det var väl en större anledning till kras i planerna. Men det gör inget. Blir nog inget ändå, vi är dö mätta efter den smarriga grekiska pytt i pannan, det blev SÅ gott!!
Får ta och joina honom där i soffan innan han gnäller, haha. Ska bli lite film innan vi ska nana.

Ha en super bra kväll och sov så gott när det är dags för det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0