Lite tidsfördriv kanske?

Inte för att jag har så mycket att säga egentligen, men nåt måste man väl göra med dagen?

Jag såg precis att eftersom min dator blivit lite koko och visar viss text, på vissa sidor, som kursiv (snedskriven) så är denna texten jag skriver också snedskriven. Vilket ju blir lite förvirrad om jag skulle vilja skriva kursivt ext så vet jag ju inte vad som är kursivt och vad som inte är. Inte hela världen, men jag har inte sett innan att den också skriver kurivt, det var spännande.
Det måste vara dagens stora upptäckt, eller tv:n då. Jag tror faktiskt att jag har sett fyra hela program i rad (bara för att Körslaget håller på i två timmar) och till och med ett i morse. Jag har återuppväckt tv:n och nu ska jag banne mig titta i veckan också! Det kommer ju massa bra grejer, bara man kommer ihåg att dom går och vilken tid och kanal.
Och ja, om man inte har nån som tjattrar i örat "Men guuuuud så pinsamt" eller hur dåligt filmat det är och så vidare. Jag är så tyst och rar när jag tittar så jag ska höra vad som händer, det är ju en fördel.

Nej, det blir en lätt blogg idag, får se när kreativiteten hoppar in och bara öser ner bra saker att skriva, men det var inte idag i alla fall. Kanske se en film?

Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0